دکتر گل عنبر
     
 

English

IRIDOLOGY

مرکز خدمات مشاوره نیایش
دکتر جلیل گل عنبر



 


Wholistic view

بدن انسان بصورت کامل (whole) و تمامی موجود است و با وابستگی به تمامی اعضا کار میکند. روش تشخیص و درمان در ایریدولوژی با مدل تمامی انسان (wholistic) ارتباط کامل دارد، یعنی هر عضوی وابسته به عضو دیگر است. وقتی عضوی دچار نقص میگردد دیگر عضو ها را متاثر میگرداند. بسیار اتفاق افتاده است که قلب به ظاهر ناراحت است و حال آن که هیچ کدام از علائم ناراحتی قلب ناشی از خود قلب نیست و عضو دیگری دچار ناراحتی شده است که با درمان آن میتوان ناراحتی قلب را دفع نمود.

در گذشته در ایران مرسوم بوده است که طبیب بیمار را در محیط زیستی معاینه میکرد و به عوامل محیطی از نظر فیزیکی و روحی توجه می‎نمود، همانگونه که امروزه در روانکاوی مراجعه کننده در محیط زندگی اش و در محیط وقوع حادثه و بروز مسائل روحی معالجه می‎شود. یک پزشک بیشتر باید درس بدهد تا نسخه بنویسد، راهنمایی کند و اگر فرصت ندارد به متخصصان مربوطه ارجاع دهد.
مثلا فردی که دچار تشنج است تنها کاری که به او توصیه می‎شود گرفتن یک نوار مغزی و اسکن کردن از مغز و تجویز دارو برای کنترل تشنج است که بسیار واجب و کمک کننده است ولی باید با بررسی هیجانات و وضعیت خانوادگی بیمار از لحاظ تحریکات عصبی باشد. از هزاران بچه و بزرگسال که به علت ناراحتی صرع و تشنج به پزشکان مراجعه میکنند حتی یک نفر هم به روانکاو معرفی نمی‎شود.
رابطه سیستم فکری و ذهنی انسان با سیستم حسی فیزیکی او بسیار نزدیک است. این دو از یکدیگر متاثر می شوند، لذا برای پیشگیری از بیمار شدن و درصورت بیماری باید تحت روانکاوی قرار گیرد. ببینیم این رابطه به چه صورت انجام می‎شود. قبلا توضیح داده شد که اعضا بدن دارای شعور هستند و آنچه را که بدن نیاز دارد به سوی آن جلب می گردد.
این پدیده در کودکان که هنوز اطلاعی از مواد غذایی و ویتامین ها و غیره ندارند روشن است. برای مثال اگر سفره ای را که در آن انواع غذاها باشد در مقابل کودک قرار دهیم وی اگر نیاز به ویتامین ث داشته باشد فقط به طرف مرکبات و دیگر مواد غذایی می رود که حاوی ویتامین ث می باشد و پس از تامین این نیاز دیگر به آن مواد غذایی علاقه ای نشان نمی دهد.
به همین دلیل است که توصیه می‎شود هرگز نباید به کودکان اصرار کرد بلکه باید آنها را آزاد گذاشت تا خود تمایلاتشان را انتخاب کنند. این مکانیزم هوشیاری و شعور بدن در بزرگسالی از بین نمی رود حتی می‎تواند قویتر گردد و بهترین راهنما و مشاور غذایی و سلامت انسان باشد. ولی تحت تاثیر عوامل فرهنگی و تعارفات سر سفره کاهش می یابد و با بی توجهی این حس مفید بدون استفاده قرار میگیرد.


به شعور و آگاهی ذهن در رابطه با شعور عضو باید توجه داشت، ما وقتی به عسل نگاه می کنیم قندمان بالا می رود حتی اگر آن را نخورده باشیم. چه تعداد کثیری دیابتیک که فقط با توجه به همین رابطه داروی قند و عده ای حتی انسولین را قطع کرده اند. این رابطه مهم ذهنی جسمی است که امروزه بسیاری از بیماریها را معالجه کرده است نظیر زخم معده، ناراحتی دیسک و ستون فقرات، سردردها و بیماریهای پوستی و غیره. (بازگشت)


بیوگرافی دکتر گل عنبر

 
 
© 2008, www.golanbar.ir. email to designer.